24.6.24

Konačno sam sredila zube, trajalo sve ukupno oko pola godine, sad samo još iskeširati 3 hiljade😁da nemam ušiju mogla bih se smijati oko glave😂

Usijalo nam konačno Sunce, ja sam bila skoro čitav dan vani u šetnji i pored jezera sa prijateljicom koju mnogo volim, a nismo se dugo vidjele.

Pošto mi je kuna opet isjekla kablove u autu uspjela sam i auto odvući na popravku.

Baš lijep i radostan dan, što se mene tiče nek je više dana poput ovih.

Senorita Bandida
... siempre hay esperanza...

18 komentara

     1. Ih dodala tekst na predhodni komentar nakon sam te pito ? Alaselamet Senjora… Ovde ti je to mnogo jeftinije. Mogla si proc sa upola cijene u Bosni.

 1. Uspjela sam očuvati sve svoje zube, što uključuje i krunice. Osvježim ih navlakom od skupe plombe, tu i tamo, bez brušenja cakline.
  Ne bijele se kao snijeg u gori zelenoj🤣, totalno su prirodni, uključujući i prirodnu neskladnost. Govorim ovo zato što žene moje generacije, i to i one koje imaju veoma kvalitetne i očuvane zube, pribjegavaju brušenju i stavljanju novih krunica da bi dobile efekat tog kič osmijeha (ne znam kako bih to drugačije nazvala🤷🏻‍♀️).

  S druge strane, poznajući crte tvog karaktera ovdje s bloga, znam da ti to nisi radila zbog kičeraja nego iz potrebe, da se odmah razumijemo.
  Zato, uzdravlju ih nosila i da te fino služe!🤗

Komentariši