Ne volem ovaj Juni baš nešto posebno

Ovaj Juni je prepun lošeg vremena, previše obaveza i termina. Nikakva fina kombinacija, osim slavljenja okruglih rođendana i koncerta na kojem sam sinoć bila. Ne znam da li sam umorna ili sam jednostavno željna toplote i sunčanih dana. Danas opet slavlje okruglog rođendana, ja nimalo naspavana, ukočena i pošto je sve to tako odlučila sam odoh plesati i slaviti ovaj jedan život, jer samo njega imamo i niko ne zna koliko nam je suđeno biti još ovdje. To što će doći poslije nek svako nosi u sebi i raspravi tamo gdje mora. Do tad, ljubav davati sebi, ljubav davati drugima, misliti pozitivno i slati ono najbolje u univerzum i nadati se dobrom. Sve je onako kako mora biti, svako nek živi onako kako mora, hoće i želi da živi.

I na kraju, nije bitno koliko tvoj sat na ruci vrijedi, više vremena ti donijeti neće.

❤️

Senorita Bandida
... siempre hay esperanza...

20 komentara

 1. Ja bih ovo što si zadnje rekla, stavila na početak.
  Kod vas još uvijek nema sunca?
  Znaš šta, ja bih tebe malo ovdje kod nas, pogotovo jučer na plus 40, a sve to bez erkondišna zbog kolapsa sa strujom 😊

    1. Nema sam na pogreške danas. Gledam i kod Rikice pustih komentar koji počinje sa “ovo” umjesto “ovi”. Nemam volje iščitati prije puštanja, niti se imam volje nakaniti da nakon 10+ godina provjerim dioptriju.
     Biologija moj Brute, biologija😊

 2. Do tad, ljubav davati sebi, ljubav davati drugima, misliti pozitivno i slati ono najbolje u univerzum i nadati se dobrom. Sve je onako kako mora biti, svako nek živi onako kako mora, hoće i želi da živi.

  I na kraju, nije bitno koliko tvoj sat na ruci vrijedi, više vremena ti donijeti neće.

  To je to❤️😘

 3. “I na kraju, nije bitno koliko tvoj sat na ruci vrijedi, više vremena ti donijeti neće.”❤️
  Mada ja na satove gledam malo iz drugacijeg ugla. Imam jedan mali, sa posvetom, koji mi je mama poklonila kad sam krenula za Kanadu. On ne mjeri samo vrijeme, vec i sve uspomene, a najbolja mu je funkcija: veza izmedju majke i kcerke. Volim sto je neunistiva ta veza, jer vec odavno je spremljen i ceka na trenutak predaje. Nikom drugom, nego opet od majke kcerki😉
  Usput, ne kukaj vise, molim te, hahahaha, kakav umor! Ti si @bandida!

Komentariši