Višnja sirup iz Makarske, grožđe sirup sa Malak Farme.

Alaska je kriva 🤣( za sve je kriva❤️) Sad tačno moram da eksperimentišem i probat ću obe varijante, jednu sa višnjom, jednu sa grožđem. Tako sam neku noć morala prije spavanja da pojedem šaku pistaća, jer kažu sadrži toliko melatonina pa se spava ko beba. Spavala sam ko beba, al to je zato što imamo jesen u Junu i što je moje tijelo umorno. Najteži eksperiment danas je praviti pitu sirnicu za prijateljicu koja joj treba u subotu, a ja nemam kad u subotu. Kao, napraviš pitu, malo se zapeče, pa se zaledi, i kad treba peče se dalje. Na šta li će to ličiti? Ako bude imalo smisla, javit ću vam🙋a gdje zaledit toliko pite, kad imam tako malo mjesta u frižideru?😑

Sinane Sakiću, Miko druže moj😁

Aj šta sve zabilježih u jednom postu😂

Senorita Bandida
... siempre hay esperanza...

11 komentara

  1. Ni slučajno nemoj zapeći (NIMALO!). Isuči je i složi, pa onda zamrzni u tepsiji prekrivenoj prozirnom folijom.
    Izvadiš, odstoji dva sata taman da se odledi i da dodatno “prodiše” jufka. Zatim pouljiš pomalo odozgo i u rernu.
    Neuporedivo je bolje nego kada se zapeče. Doslovno neuporedivo.

  2. Znaš kako si mogla? Napraviš pitu u zvrkove i onda ih poredaš na neku tacnu il slično što može stati u zamrzivač, ali sam prvremeno dotle dok se zalede, a onda zvrkove stvaljaš u vrećice, pojedinčno naravno.

Komentariši