Krenem pa stanem

I sve tako. Sa ovim mislima u svojoj glavi, slikama iz svijeta. Mi gledamo ko Big Brother da laufa, a ono čista realnost. To ono mislim ko neki Reality Show, verzija ubijanja. Ko ima sekundu mozga u glavi znat će da nimalo nije normalno, ali pitam se evo za ove kojima je normalno, koji sve to čine, podržavaju, koji su u velikim stolicama sa dolarima u očima, kako vi ba mislite umirati?

Hajd et, nije bitno u šta vjerujete, al šta god da je u vašim glavama, šta je to? I ne želim da znam, pitam onako samo, koja sotona je vas ba izbacila na ovaj svijet? Namjerno napisano malim slovom.

I ja i vi djelite ovu Zemlju sa takvima? Pa treba i onaj najskriveniji veker da zazvoni u nama i probudi se. U ovaj svijet se djeca ljubavi rađala i rađaju se? Govorim o ljubavi. Ko koga ovdje ba jebe više? Koje su ove igre? Jel stvarno zbog para samo? I da se ne pitamo koji Kokan kolo vodi?

Vodi vam glavni Kokan u svijetu igru. Zbog para, jer ima moć.

Poserem i pride ti se popišam na pare i moć kad nisi razumio jedno. Odlučio si se na mržnju, a ne za Ljubav. I tu fulaš. Mrsko mi više objašnjavati šta je Ljubav. Al ko što moj poštovani drug reče, odkriju se sami. Zato ljudi moji širite Ljubav uvijek i za sva vremena, neće nikad biti zaboravljena. NIKAD!

Krenem i stanem, krenem i idem dalje, LjUBAV je jedina savršena moć i vjerujem samo u nju i moje srce je puno. Jer vjerujem.
Senorita Bandida
... siempre hay esperanza...

3 komentara

Komentariši