Dodaj naslov

Eh vidiš…
… malo je reći, da iskreno naivan čovjek je u biti samo nevin čovjek, a bilo bi puno reći da u toj izjavi nema svemir istine.
Tu istinu neće prepoznati samo onaj što misli da je prepametan i da je u njegovim očima naivan čovjek samo glup.

Sutra je meni ko neki mini praznik, dobijam svoju prvu ploču od EKV album Ljubav❤️

Senorita Bandida
... siempre hay esperanza...

2 komentara

 1. U pravu si senorita.

  Istina je da naivnost i nevinost , uz ljubav i dobrotu neuki i nepismeni neosnovano i zlonamjerno trpaju u koš gluposti. Međutim vrijeme ipak dokaže da je glupost odrednica i okosnica bitka nadobudnih , “prepametnih” i loših , da ne kažemo zlih i iskompleksiranih ljudi.

  EKV su sasvim u redu. Autentični , muzički nadareni , jakim stihovima malo po strani svoga vremena,Mladenović je dobar. No , Margita Magi Stefanović njihova izvanredna klavijaturistica i pijanistica je upravo ono naivno , nevino dijete , puno dobrote i vjere u ljude I to vrlo senzibilno i inteligentno biće su neuki i zli ljudi u svojoj niskosti i neznanju trpali u koš gluposti , prezreli i odbacili je. Užas !

  A ti bi svaki dan morala imati hejbet mini praznika za muzičke sladokusce u svom domu . Normalno , pod uslovom da se nađe pet šest sati slobodnog vremena.A odakle ti brijeme pored silne dobrote i davanja ?

  Ako pitanje nije suviše lično i ako kompjuterizovani digitron može pobrojati tvoje muzičke vinilne jeidnice , bilo bi mi drago da dunjaluku obznaniš kvantitativnu sveobuhvatnost tvoje , bez ikakve sumnje ,izuzetne kvalitetne muzičke sehare.

  Oprosti mi , molim te ,na merebitnoj indiskreciji.

Komentariši