Ne kontam

Dogovaraš se 3 dana gdje ćete se naći, u koliko sati i na kojem mjestu, čak se zezate ko će šta obući. Onda dođe taj dan X, dvije osobe dođu na vrijeme, a ta treća neodgovorna osoba piše 5 minuta prije sastanka da je zaboravila i da mora otići po auto i da će kasnije doći i onda misli da je kraljica Elizabeta kad se pojavi 45 minuta kasnije i da će joj se crveni tepih da prostre i da će joj se noge ljubiti. Pa jebemu mater jaranice. Kakav je to ba način, neodgovornost i bezobrazluk. Ništa mi mrže nema. Pa nisam ni ja svoje vrijeme našla na putu.

Mogla sam i ja krenuti pola sata kasnije da si rekla na vrijeme da ćeš kasniti, a tako i ova treća osoba. Grozim se ba od te vrste neodgovornosti. To ti je čisti dokaz koliko te neko poštuje, znači mari za tebe ko za suhu šljivu. Može se svakome desiti da kasni, ali ovo je baš onaj bezobrazni način i nepoštovanje. Mene bi bilo stid i doći. Nisi ba sekunde cool ako dođeš zadnji i misliš da se samo još ti čekaš, ne i ne!

Senorita Bandida
... siempre hay esperanza...

9 komentara

  1. Bas ne volim kasnjenje, a u zivotu sam se nacekala tih jaranica pofino. Za neke sam znala da ce kasniti vec pri dogovoru, pa sam naucila kretati i ja kasnije. A vise od kasnjenja mrzim samo to neblagovremeno javljanje da ce se kasniti. I taj neki ponos sto oni kasne, ko to je kul, bitni su i tvoje vrijeme je nevazno:

    Takvima treba vratiti samo gorom mjerom.

Komentariši