Ne seri mi za vrat jarane

Aman, koliko sam ja dosta naroda odjebala od sebe, to nije više normalno.

Znaš ono kad misliš da možeš Strijelcu, jer je on dobar i oprašta? Možeš vjeruj, al kad prekipi bolje ti je bježi koliko te noge nose.Nema nemilosrdnije osobe od njeg tad.

Svakoga sam opomenula prvo, nemoj mi se skijati po živcima, a meni se ljudi smijali. A kad se desi odjebaus Mikimaus, ne mogu se čudom da načude. Kao šta bi? Bilo je opominjanje, šta hoćeš sad???

Mogu da trpim ko konj, al kad pukne u meni onda je gotovo. Nemam onda više oprosta u sebi za tu osobu pa taman da me rodila, et koji sam ja ters kad već pričate o tersu. No mercy prijatelji.

Imala sam ovdje u Njemačkoj jednu školsku. Volila sam je Boga mi ko oči u glavi. I ona meni jedan dan poče da piše kako sam ja njoj nešto loše učinila, ko recimo što ti nemaš vremena u pandemiji da meni dođeš, ona ne radi, a ja čitavu pandemiju radila na prvom frontu. I blokirala me na pravdi Boga.

Pa sad čovječe da klekne ispred mene, da moli za oprost, da plače… Nemam s tobom šta više da pričam, gotovo je. To sam grozna ja. Ostavi sebi dobro u sjećanju sve one moje dobrote što sam pružala i davala.

Jednom u životu sam se vratila čovjeku u vezu, Jednom. Možete onda misliti koliko sam ga volila. I opet se uvjerila da sam pogriješila.Ne pije se nikad podgrijana kafa prijatelji moji.

Završi jednom i gotovo.

Jedino što bi se cigareti uvijek vratila za nju ne postoji granica😋😋😋😋😋neću, ne daju mi pluća. (onak, usput mi pade na um kad pričamo o ovisnosti… pitam ja jednom svog rahmetli K. pa šta bi čovječe, kako si se skinuo sa LSD tripa, a on ni pet ni šes kaže pa rokno se jednom heroinom)

Senorita Bandida
... siempre hay esperanza...

3 komentara

  1. Nisam odjebala u smislu da sam spalila mostove sa osobama, vec prosto smo se razisli, zivotni putevi su otisli u drugom smjeru pa i nemas toliko necega zajednickog. A imala sam i ja tih napornih sto samo kukaju i uvrjedjenih, srezala i nastavila dalje.Nemam ja vremena za naseravanja s takvim.

    1. Jesam ja, sve mostove srušim, jer zašto ostavljati takvima mogućnost da te opet povrijede? Ja to riješim tako.
      Imala jednu prijateljicu Cecu i njoj bilo krivo što sam ja postavila tad na fb suđenje Mladiću, rekla mi on njen heroj i da sam ja muhadžidinka, ja joj rekla jedi cura govna i doviđenja, šta imam više sa tobom pričati 😁

Komentariši