OK! [2]

Blogger.Ba je jedna velika šprdancija( postala)Nije ovo nimalo više smiješno, čak šta više čista provokacija i to dopuštena. Sad će neki reći da se Senorita Bandida preserava i pametuje, a nije, već samo otvorenih očiju idem kroz ovaj život i vidim da apsolutno neke stvari nisu kako treba.

Ne znam ko je stvarno kupio ovaj Blogger onda kad se prodao, a pravu istinu nećemo ni saznati, šta i zašto i gdje i kako se radi iza zastora ovdje.

Mi smo skoro svi galamili da Haler koji je pisao o jedinstvenoj BiH zatrpava Blogger, i onda nekada u to vrijeme kad je on otišao i nestao, ja nisam bila toliko nešto aktivna, tako da ne znam šta se tačno desilo. Ali to što Cecar zatrpava jedan Blogger svaki jebeni dan, to je totalno u redu.

Pa naravno da je u redu jer se pravi reklama za gđicu ubice poznatog u čitavom svijetu. Žalosti moja što nije Eva Braun živa da i o njoj pišemo svaki dan, nema veze što je njen dragi pobio sve one Židove. Ima li smisla? Gadi mi se na ovaj ciljano šireći nacionalizam.

Jel nešto nije samnom u redu?

To što gledam između redova, to što se ovaj Blogger. Ba počeo da truje gdje će dolaziti još uvijek mladi ljudi, ne formirani. Ko dopušta ovaj Cecarski i provokatovni spam na stranici BiH?

Objasnite mi molim vas!

Tačno se traži da se izbrišu ovakvi kao ja koji hoće i žele da kažu ono što misle.

Senorita Bandida
... siempre hay esperanza...

29 komentara

   1. Ja prošle godine tražila da se ukloni blog cece, neki blogeri mi pisali čak i da sam smiješna. Ja ne znam da li ljudima treba crtati čija je ona supruga i kome je djecu rodila. Ova domena je .ba što znači da predstavlja državu koju je njen muž htio da satare. Ali znaju da to spinuju i od mene naprave nacionalistu…

 1. Eh , Senorita senorita

  22.jula 2022. sam na blogu Modra rijeka objavio zapis posveće psihopatskom morbiditetu o kojem ti pišeš u zapisima OK! i OK ! (2).
  Tekst zapisa u cjelosti prenosim :

  ” OPTUŽUJEMO

  Zlo i bijeda jedne godišnjice
  Objavljeno 26. Jula 2022. od strane hajrobleki / Nema komentara

  Polazimo od jedne od najprvijih mahalskih premisa o slobodi :

  ” Svako ima pravo da se kreće i da bude kreten.”

  Ne znamo koliko čovjek mora biti bjednik i očajnik pa za idola uzeti ženu koja živi na bogatstvu opljačkanih , mučenih , silovanih i ubijenih Bosanaca i Bosnaki.

  Žena koja na ruci nosi prsten silovane i ubijene djevojke bez imalo stida i griže . Ženu koja se nikada nije odrekla ili bar ogradila od stravičnih zločina i saučesništva u genocida svoga muža.

  O njenim ljudskim , moralnim i bilo kakvim etičkim osobinama ne možemo govoriti jer ih nema , odnosno zakopani su u neznanim i nebrojenim grobovima ubijenih Bosanaca i Bosanki širom Bosne.

  I sada taj skot , koji svojim smećem i kompleksaškim otrovom godinu dana zatrpava blogger , se radi par lajkova diči godišnjicom.

  Šta reći o individui koja godina dana raskopava i urniše grobove nevinih Bosanskih žrtava i tiraniše blogg? I veliča uspjehe karikature od žene , prateći njene koncerte koji se održavaju u gradovima i područjima u kojim je istrebljeno sve muslimansko , katoličko i bosansko.

  Jednostavno zanijemimo , jer nemamo riječi pojmiti i opisati nečije deklarisanje sa saučesništvom u krvavom genocidnom paklu.

  Uvijek kad pomislimo da je neka kreatura dotakla moralno dno , on nas iznenadi neizmjernom dubinom vira vlastitog zla i kaljuže.

  Nećemo vam odati njegov osnovni blogg, osim da se odaziva na ime popušlić (usud po njegovom vlastitom izboru ) . Da bi se iskorjenili , sa svakom bijedom i zlom se treba pozabaviti polako i temeljito.

  Zlo nam i pored svog našeg strpljenja tjera da se prijevremeno obračunamo sa njim.

  U to ime otvaramo novu rubriku : Optužujemo

  Da li će trajno funkcionirati zavisi od zla. ”

  Kao što vidiš istinoljubiva damo niti jedan komentar ili bilo kakva reakcija.
  Nemoj da te čudi.
  Ljudi ne vole izaći iz svoje “zone komoditeta” i petljati se u tamo ” nešto ” , iako to ima i te kakav uticaj na njihov lični dignitet.
  Poslije mog zapisa je dotična ljudska grdoba malo ohanula , da bi se ponovo vratila,
  kada sam je pomenuo u mom zapisu :

  Prepisivači i ublehe , zapis prvi
  Objavljeno 13. Februara 2023. od strane hajrobleki / 2 komentara

  Draga Bandida,
  Volim i poštujem tvoju dobrotu , istinoljubivist i srčanost i nadam se da se možeš bar djelomično izboriti na pravo slobode bez mobinga i naturanja ikonohrafije i propagande aktivnih učesnika pogubnog genocidnog desjtva na prostoru BiH.
  Imaš moju potpunu podršku .
  Sretno i čuvaj se Mila Senorita , jer kukavni , psihopatski bolesnici i minorni kompleksaši ne biraju sredstva.

  Dopisano
  U znak podrške tvojoj incijativi zapis ću tijekom dana ponovo objaviti.

 2. Izbrisan je na zahtijev blogera *niske strasti iz Norveske i blogera *vrtlog.
  Jedino moji komentari postoje na tom izbrisanom blogu.Komentari koji su sukladni objavi na tom blogu.Znam i ime ,vjerujem da znam,od izbrisanog blogera.
  p.s.Ne valja vam ta hajka na Cecanu.Nista ne valja.Jos malo pa ce se neko naci kao ona budaletina sto ubi provokatora na Carsiji koji je prevozio oruzje za ilidzanske pravoslavce a glumio SVATA na srBskoj svadbi.Tim je pokrivao krijumcarenje oruzja.Dokazana cinjenica sa svjedokom koji je dao nalog ubijenom.
  Kani te se te pakosti.Znate li vi za OPROST? Zar zelite osvetu tako da postanete isto sto i Arkan i slicni njemu? Jedini sam na tom Cecaninom blogu komentirao njegovu nepotrebnost prisustva na ovom blogger.ba.Nisam optuzivao Cecanu na vas nacin .
  Mir ljudi.Oprostite mi na iskrenosti ako imate oprosta.Hvala vam.

 3. Okno, o kakvoj pakosti pričaš?
  O kakvom oprostu?
  Koja osveta?
  Mislim, vidi, slobodno ti njoj tepaj i kuj je u zvijezde(“Granda”)ja neću, nit imam namjeru, nit ću ikada.
  Gledam da mrava ne zgazim, a kamo li da postanem ko monstrum o kojem pričaš.
  Ovdje se radi o ženi masovnog ubice i ako je tebi to ok onda svaka tebi čast, ako te to nimalo ne smeta.

  Da neko piše konstantno o Dragani Mirković i to bi pomalo smaralo, ali niko nebi pola riječi rekao, jer žena nije ko ta kojoj ti tepaš.
  Uostalom, ne interesuje me više na kraju krajeva, imam ev pametnijeg posla, znam šta su ovdje pojedinci mislili o meni, sad će biti da sam i nacionalista zato što nisam za to da se piše svaki dan o ženturači koja se nikad nije ogradila od onoga što je njen ubica radio🤷i to na jednoj Bosanskoj stranici.

  Kažem ev, šprdancija, ništa drugo, cirkus obični…

 4. Upisao sam fragmente svog dojma .Nisam pisao da me prepoznas kao nesto sto te sputava u ljudskosti.Naprotiv! Samo treba prepoznati moj dojam.
  p.s.Duzan sam napisati:bloger *vrtlog se ispricao povodom njegove inicijative o brisanju pomenutog blogera.

 5. Ja lično protiv Halera nemam ništa, čak šta više drago mi je bilo kad na starom blogeru među favoritima iskoči naziv Jedinstvena Bosna i Hercegovina, onako kako i mora biti.Nekad sam ga čitala, nekad nisam. Nije mi smetao. Ovaj novi Blogger je malo čudno napravljen. Natura previše nešto što nebi možda volio tad da pročitaš.

  Moj dojam je i dalje da Cecar nema šta da traži ovdje iz dobro poznatih razloga.
  Moje je da kažem da nije ok, a to da li će se maknuti taj blog ja ne znam.
  Ja se nebi ni sekunde izvinjavala da se ukloni taj blog, već bi rekla bravo za administraciju i vlasnika Bloggera, svaka čast i mnogo je kul.
  Ali predpostavljam da to nikoga baš puno ne interesuje.

   1. Zaboravila si me? Nekad sam bio Crowman,a sada sam zvijer. 😎hahhah Ovaj put sam u veoma dobrom društvu, a to društvo voli dijeliti samo lijepe stvari, a ja sam tu više za glazbu.🙂
    Sve što si napisala potpisujemo i plus oboje želimo da se vrati stari blog, ali koga briga što mi želimo.😔

   1. Dobro, jesam li ja to kontala ti si zvijer, a ljepotica isto piše na tvom blogu? Ako je tako to vam je odlična ideja, predobra.
    Sve u svemu meni je drago da si ti opet tu, a vjerujem da je i ljepotica kul, sretno dalje blogovanje, treba nam dobre muzike i radosti❤️dobrih tema i ljubavi.

Komentariši