Hej, halo…

… Šta ima, šta se radi? Čitala svoj blog malo i naletim na neke komentare one Čokse, sjeća li se ko od vas Čokse, gdje je ta žeMska, šta bi sa njom? Bilo je ovdje baš cool raje.

Koga vi želite upoznati sa bloga?

Ja želim upoznati Morganu koju znam od 2006 još sa jednog foruma, a nikad je nisam vidjela uživo 😄😄😄😄😄😄Raru želim upoznati, kad pomislim na Raru pomislim i na Vasionku😁da, Vasionu želim upoznati, zatim Lulu Mira, jer je on tako divan momak, a Teda Stankovića me strah, jer sam mu na listi s kim bi volio šmrkati kokain 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄I naravno, onog Tramvaja kojeg niko u životu upoznao nije, nit će kad moći, jer je on toliko moćan lik pa se zato skriva. Eh et, koga nisam pomenula nek halali. Samo dvije osobe sa ovog bloga ne bih da upoznam, inače sve ostale bi rado da upoznam.

Senorita Bandida
... siempre hay esperanza...

30 komentara

 1. Hm… Mene više zanima koga ne bi htjela upoznat?

  Ja bih htjela večinu upoznat, trenutno bi izdvojila Silence (😆 1. na listi 5 blogera koje bi voljela upoznat) al bog zna da sam toliko introvertna osoba da teško održavam bliska prijateljstva uživo. Inače sam upoznala neka tri blogera uživo

    1. Sjećam se bambi (who kill), domaćice ne. Bila je hrpa onih nekih popularnih blogera kad sam tek došla, a znam da si ti bila među njima (i Vasionka ofc i Tramvaj). Nekako mi se vaša popularnist činila nedostižnom, a evo nas sad svi “isti”, ni nema “popularnosti”

 2. Koliko se znamo ovako online, nekad imam osjecaj kao da se i uzivo poznajemo. Eto vala, kad te put nanese u Sarajevo, javi mi se. Prije ce se desiti to nego da ja dodjem put Njemacke ili Maglaja 😢 otkad tamo nisam bila…

  Prije su se blogeri druzili vise i upoznavali, i ja ih znam bas dosta. Mnogi vise i ne pisu. A isto tako mozda ima jedan ili dva lika da me nerviraju, ostali su mi svi rega i voljela bih upoznati one koje nisam.

 3. Poznajem jednu tada djevojku (2005., 2006.) ne mogu joj se sjetiti ni imena ni nicka. Ona je prva povezala ko sam ustvari na blogu, a prvo smo se upoznale uživo na “certu.

  Zatim sam upoznala Poligrafa (sa njime živim), zatim Graciju, pa Lovicu (ona mi je prijateljica).
  I to je to.
  (zapravo mi Blogger i odgovara što su to svega četiri osobe u 18 godina, jer nisam korisnik nijedne društvene mreže, osim predrevnog MySpacea u samim počecima.)

  Baš sve bih voljela upoznati od sadašnje uže ekipe, osim Tajnog agenta, Okna i Teda Stankovića. Oni su skloni patološkoj komunikaciji, pa kontam da bi takve tendencije pokazivali i uživo.
  Ne znam kako bi funkcionisalo da se sa svima vama upoznam, jer se uglavnom tako namiješta da sa svima koje želim upoznati ostanem u dugotrajnim i dosta bliskim odnosima.

 4. Ja sad ne bih više upoznavala nikoga. Nažalost meni su neka upoznavanja došla glave, i teško se nosim s time još uvijek.

  Ali sa sigurnošću mogu reći da je Ted najdivnije stvorenje blogera. 🙂

  I ja sam upoznala dosta ljudi a koji više ne pišu, za neke ne znam ni gdje su, neki su mi dosta bliski bili i onda jednostavno iščeznuli.. imam fotografije s nekima, sa nekih blogerskih kafa od prije 10godina, i uspomene, i razgovore najprisnije.. i jedno veliko ništa 🙂

Komentariši