7, 77, 777, 7777, 77777

Ovdje sam 30.06 pisala kako sam vidjela svoj prazan grob.

Nepun mjesec kasnije, 28.07, sam ja mogla da poginem samo tako. Skretajući u sokačić na M-17, auto se krenulo gasiti, a samo što sam uspjela skrenuti, auto se ugasilo i veliki transporter je projurio pored mene. Sekundu ranije da se ugasio, raznio bi me znači ko mačku.

Ako se pitate kad mi je rođendan, eto tad je, 28.Jula

Ne mogu vam objasni koji je to šok bio, a evo i sad kad mislim na to krene mi jeza i strah.To je bila baš strašna slika.Zato raja, pazite dobro na sebe, nekad je samo o sekundama riječ.

Od Februara ove godine do danas dan, ja stalno viđam, recimo na registraciji broj 777, 7777, 77777, viđam bilo gdje da krenem sve na 7 ili 77 ili 777.Taj dan sam malo prije toga što će se desiti vidjela 7777 i šta god vi sad pomislili, ja sam milion posto sigurna u to.

Nažalost, ne znam iz kojeg razloga ne mogu dići slike, ali volila bih podići sve ove sedmice što sam slikala kad sam ih sretala😊

Senorita Bandida
... siempre hay esperanza...

26 komentara

  1. Uuuu jbt, koliko simbolike u ovom postu. Ova iskustva sto si imala su bas jaka. Ja bi reka da te Svemir zeli upozorit nesto, ili ti ukazat na nesto. Al ja malo znam o tome pa ne mogu bit tumac tih dozivljaja, Jung bi, recimo, puno toga moga rec na ovaj post.

  2. Sanjanje sopstvenog groba mogao bi biti pokazatelj da Vam neprijatelji planiraju nešto ozbiljno protiv Vas. Oni će možda imati nameru da potisnu Vaše veštine ili da narušavaju Vašu reputaciju kako bi Vam oduzeli mogućnosti.
    Ako u snu kopate sopstveni grob, to znači da ćete uskoro stupiti u štrajk. S druge strane, ako u snu završite s kopanjem sopstvenog groba, postoji velika mogućnost da možete poraziti svoje protivnike.

  3. 7 Vrijeme je da se izrazite i meditirate više, povucite se iz vanjskog svijeta i uđite u unutarnji. Možda je vrijeme za preseljenje. Morate ostati usredotočeni na ono što je istina vašoj svrsi, a ne na vaš ego.

    Da više misliš na sebe rekli smo , a evo i čika google kaže slično

  4. Drži se, pokušavaj na to ne gledati previše da ima nekakvo značenje. Imala si veliku sreću i to je suler.

    Ne znam baš ali vjerujem u tu numerologiju i da viđanje istog broja nešto znači, ali… Ja sam se jedno vrijeme (kao dijete) stalno budila točno u 3 sata ujutro. To me malo prestravljivalo s obzirom na filmove strave, a nedavno pročitah da to može značiti da imap problema s nekim određenim dijelom tijela, evo već sam zaboravila kojim haha

Komentariši