Dobro jutro Desperadosi❣️

Pa ja, sve puno radočine na ovom mom blogu, prvo to treba srediti.Kao drugo, svima hoću da se izvinem. Ja sam bila ta koja je rekla da sam za kafu krajem Jula, a nisam se više javljala. Istina je, bila sam u Sarajevu krajem Jula, došla sam kasno u četvrtak, a otišla sam rano u subotu. Istina je, vrijeme sam provela sa dvije blogerice i jednim blogerom. Srela sam također jednu blogericu koja je došla preko Oceana i jednog starog blogera koji već dugo godina ne piše, a umjetnik je😊ako slučajno pročita srdačan pozdrav.

Eh sad, ti dani su bili pretopli, bilo je užasno vruće, a do tada, dok nisam došla taj četvrtak u Sa ja sam bila maximalno izmorena, jer moj godišnji u Bosni gdje sam provodila vrijeme je bio genijalan, a samim tim i nenormalno ispunjen. Kasno se išlo u krevet, a rano se ustajalo. Stvarno mi je žao, ali bila sam preumorna da bilo šta organizujem.

Sve u svemu, bilo mi je prelijepo i u Sarajevu sa ovim dobrim ljudima, u petak smo nas dvije ( pošto su drugi morali da rade😄) bile na žičari što mi je baš bila želja, pa smo se spustile do Pino po onom zvjezdanu, a pojma nemam kako smo opet uspjele do žičare nazad😄zatim smo malo obišle Baščaršiju, hranili smo golubove i tak. Navečer smo provodili vrijeme u City Pub, pravili cool fotke, tako da sam baš uživala u dobrom društvu.

Subotu rano sam otišla za Hr i to je to, tu sam se uspjela odmoriti, ali tu su me pratili neki drugi problemi, no nebitno to.

Uglavnom, puno pozdrava dragi narode.

Sa 40°C i nešto, vratila sam se na 16-18°C, obukla sam prvi dan po povratku vunene čarape, par dana kasnije krenula ponovo da radim i pitala se čemu sve ovo… Koje gubljenje vremena… A u mislima prelijepe slike bosanske prirode i san o kolibi na brežuljku.

Senorita Bandida
... siempre hay esperanza...

24 komentara

  1. veliki pozz Senorita 🙂

    pa slicno nam je bilo… sto se Bosne tice
    guzva, nespavanje, trka sve stici, sva draga lica vidjeti ( nazalost ne stigoh bas sva)
    vratih se sa mora… u jesen hladnu… i uz kihanje i caj sa limunom vrtim film unatrag i sanjarim, sanjarim kako prodajem sladoled i balone… negdje na obali mora dok slusam sum valova.

Komentariši