😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵

Sinoć sam u snu samo takvu havariju napravila, koji stres jbte!
Bila sam sinoć u Hercegovini autom i izlazim na more i tu srećem svu svoju porodicu i jednog rođaka i kažu oni meni idemo sad dalje do Makarske i tu ćemo se svi okupiti.
I kaže meni moj dragi hajd ti dođi dalje sa mojim motorom, a ja ću sa njima autom i odoše oni.
I ja kontam pa čekaj, ne znam dalje put, sjašem sa motora na jednom brežuljku, a dole ispod ima neka mega moderna vila, sva u staklu skoro. Uzmem mobilni i zovem njih da mi objasne kako da vozim do njih.
Kad krenu motor i odkotrlja se prema dole i kroz staklo se zapiči u vilu, prođe kroz čitavu vilu, sve živo pokvari i zaustavi se u drugom prozoru na kraju vile😵😵😵😵, a ja gledam sve to sa brežuljka i kako se zadnji točak još okreće 😵😵😵😵Jao majko, pa šta ću sad? Trčim ja dole kad tu sve komšije tog nekog kome pripada ta vila i govore oni meni da moram sve to prijaviti i ja za mobilni kad prazna baterija. Idem kroz onu vilu i kontam, ajjjj ja štete, šta sam uradila, treba to sve nadoknaditi, a kako ću dragom na oči ode Harley u pizdu materinu.
Molim njih da mi daju mobilni da zovem te ljude, i hodam kroz vilu tamo vamo, kad hop, propado ja ba u neko živo blato i čupaj se i čupaj, jedva živu glavu spasi.
Reko halo raja što mi niko ne reče da tu ima živo blato, a oni se crkaju meni od smijeha.
Nisam se nikad više u snu nasekirala, ali da su scene bile za filma, stvarno jesu.Sva sreća pa se ja nekako probudi i kontam u sebi, Senorita nisi ti sine nimalo normalna. Pitam se šta li ću večeras sanjati😄😄😄😄😄😄😄😄

Senorita Bandida
... siempre hay esperanza...

8 komentara

Komentariši