🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉

Potrebna mi je jedna mega katarza od svega.I tu je to negdje, počela je da se dešava. Da mi je još uzeti nekako mozak i oprat ga ko prije kako su one žene prale odjeću, na onu rifljaču pa ožeži.
Prestala sam konačno nekim ljudima opraštati. Postala sam kao oni, kada me povrijede da im samo uzvratim istom mjerom i bacim im bumerang unazad.
Počela sam sa dubinskim čiščenjem, svi koji misle da mogu samnom kako misle da mogu, dobijaju sad dokaz da ne mogu.
Iz oka da su mi ispali, dobit će šut u guz.
Dosta sam ja u svom životu “udaraca” podnijela, sad ih samo vraćam.Vidi dušo kako je!I nije ko prije da se brinem šta će ko pomisliti i da li sam ga povrijedila. Tako mi je svejedno, da se ni sekunde ne pitam kako se taj neko drugi osjeća. I to je tako super osjećaj!
Ostat će u mom životu.

Senorita Bandida
... siempre hay esperanza...

12 komentara

  1. Hoću Gracia.

    Vasionka, jesam, takva sam i nisam to bila do sada, ali postala sam i nije mi krivo, vratit ću samo istom mjerom.
    I dobro ti je ovo u drugom komentaru😄

    Tišino, treba baš na vrijeme sve otkačiti od sebe😊

    Akrobata, zna naša Vasionka uvijek reći kako jeste😉

  2. Uvijek sam za iskrenost, ali ne i grubost, slažem se treba vratiti istom mjerom, ali pod uslovom da prije toga nisi u nekom emotivnom škripcu. Ako tuguješ, tuga zna nekad iz čovjeka iznjedriti i što ne zna da ima u sebi, ali ne mora značiti da će tako i ostati. Hoću reći, mila moja draga,jer ti pišem oproštajni komentar, nekad kad izađeš iz tog fight moda zna bumerang opet tebi doći u vidu kajanja i ostalih kofera sranja. Zato mi se čuvaj i zaljevaj svoje cvijeće, njegov miris će te samoj sebi vratiti. Ljubim te i opet ću se valjda nekad vratiti i tebe prvu dodati. Ovim putem i ostalim šaljem puse i balone. Cheers.

Komentariši