Januar 2020

Nakon skoro 17 godina istog rada, pružila mi se prilika da u istoj firmi počnem nešto drugo raditi, s tim da ako bude sve ok od sutra i ako definitivno položim, bit će miks ta dva posla, tj. 2 sedmice starog posla, jednu sedmicu novog.
Osjećam nervozu, ev već 3 dana, ne znam kako će mi sve to ići od ruke, tako da bi mi vi trebali držati fige od sutra u 10!
U suštini ideja nije loša, čak šta više, odlična je za mene🙂

Januar mi ev prolazi ko u snu, brzo i svaki dan mi je od A do Ž u planu, nemam zaista puno vremena, čak ni roditelje nisam dugo vidjela iako žive blizu, ali se čujemo svaki dan telefonom.

Prije Februara nema šanse da krenem sa nekim planovima koje imam u glavi, recimo sport, ići na plivanje, teretanu i ostala sranja koja pomažu kod skidanja kila.
U "novom" poslu ću imati puno kretanja i tome se najviše ustvari radujem i to je bio razlog da sam se odlučila na sve to.

U petak mi dolazi gošća iz BiH, tako da jedva čekam da sve ovo od sutra do petka prođe i da se mogu malo opustiti i zezati, jer sam je poželila i zezanja sa njom i mislim da ćemo provesti par lijepih dana skupa🙂
Isti ponedeljak kad je ispratim na avion, ja moram u auto i pičim za Ambasadu BiH da sredim neke papire, a nadam se da će mi do tada auto biti opremljeno, jer je imalo par opravki, tako da će mi ta opravka i Ambasada izbiti iz džepa para i para, al et nije mi bilo to sad potreba, Januar mi je odúvijek nekako tanak.

Sve u svemu, ovaj Januar 2020 je mega crazy!

-Planovi za Februar, vidjeti Ženu koja pije konačno nakon 6 mjeseci 😂😂😂
– Sa J. dogovoriti mini obilazak Berlina ili Londona.
-Konačno krenuti na neki sport.

I pošto je jučer bila godišnjica smrti nikad zaboravljenog Đosera, mislim da ova pjesma baš pravo paše u moja trenutna dešavanja.

 Za kraj, lijep pozdrav svima sa Bloggera i drago mi je da se možemo i dalje ovako lijepo družiti ko i do sada. ☮️

Senorita Bandida
... siempre hay esperanza...

24 komentara

  1. Ma bit ćes dobra u novom poslu baš jee za tebe. Joj i ja moram u teretanu popustila sam se malo haha, a želim još 10 kila probiti onda sam top. Sretnoooo, ma čim prodje januar eto nam i Nove Godine 😘❤️😂😂😂😂😂

  2. Gracias Gracia👍🙂

    Niki, pročitaj još jednom početak posta😊
    Moj stari posao meni ostaje kojeg ću raditi 2 sedmice, a novi svake treće 🙂 i tako non stop, što znači ne mogu ti dati svoj stari posao, osim toga neće svako ni da ga radi😁

Komentariši