Gara Mašala 🤣🤣🤣🤣

Volim začine, ev prvi put kuham sa Garam Masala i po mirisu je divnooooooo!!!!
Ako ko ima kakav fin začin nek mi preporuči 😌

Senorita Bandida
... siempre hay esperanza...

23 komentara

  1. Ma ništa bez mesa, probala sam ja svašta, ispostavilo se da je meso-meso, da oproste vegetarijanci. Dva tri puta sedmično i može se uz brdo. Inače, slaba fajda od čovjeka bez kuvveta (snage).

    Nego, potopi, nareži finog, mladog mesa, proprži s lukom, malo vode ulij, dodaj bamiju, tih začina, na laganoj vatrici da se skrčka i super jelo za dug i radni dan.

  2. Joj kako me ovako nekad neko podsjeti kako je moj život dosadan… meni svaki recept zvuči: zapržiti luk, dodati so, biber i vegetu…

    Doduše, do karija sam dogurala sa nekom piletinom…

    a nije da ne volim začine…

Komentariši