Dobar dan raja

Kako ste i sta ima?
Sta se radi?
Ja haman dosla samo da vam kazem da me nema vise zadugo ovdje, odlucila sam da pauziram i moram se posvetiti nekim drugim stvarima.
Moram malo, sebe radi i radi svoje okoline.
I tako me jako nervira ovo stanje na Blogger.ba a kako cujem nije do mene, vec da i drugi ovdje imaju malo problema i to.
Odlucila sam opet nabaviti boje i cetkice…malo mi se ko nesto boji i crta, nije to nista posebno,al znam da mi smiruje zivce…a imam u planu i nekakvim sportom da se malo bavim.
Moja draga blogerka preko Oceana me podsjetila da postoji Zumba pa ev razmisljam da krenem na kurs, a najvjerovatnije hocu, samo jos trebam da slomim ovu lijenost u sebi.
A lijena sam covjece skroz, nista pod milim Bogom mi se ne mili, samo bih da stoniram ko kamencina neki, zakrzljala sam nevjerovatno… i to stanje je pocelo mene licno da nervira…moram naci nacin da ovo odguram od sebe…sto se mene tice dobro sam…ALI ovo me ne vodi nicemu i onda na kraju jebo ti i takvo dobro stanje.

Vama raja sretni rodjendani, Bozici, Nova Godina….javim se ja vama opet i ako se popravi stanje na Blogger.ba mozda cak sa nekim mojim novim nacrtanim slikama 😛

Senorita Bandida
Imam pištolj u džepu, peng, peng 😎

4 komentara

Komentariši