Dabogda pocrkali dusmani

Pa nista …ovaj…mislim da nebi imala problem stim da postanem profi Killer.
Napisala sam listu,pa bi pocela od nekulturnih politicara,onda bi presla na one ljude koji sirom svijeta sire nauku o religiji,a kad niko nevidi tjeraju djecu da im drkaju i puse kurac,ustvari svi pedofili bi bili na listi,pa onda hakere sirom svijeta i mahalase.
To bi bila  tako neka moja specijalizacija.
A svog ex muza bi osamdesetcetvrkom srezala rafalom.
I nebi mi bilo nista zao.
Pravi i dobri mafijas uvjek kaze da nema nista protiv pucnjave sve dok pogadja one koji to zasluzuju.I ja sam isto tog misljenja.
Prema tome ako ima neko ko bi mi dao obuku da postanem placeni ubica nek mi se javi,radila bi i za male pare.Mislim da bi stim stekla dobar imidz i bio bi to dobar pocetak moje killer karijere.

Inace to je to,druzim se sa Stulicem i bas mi je nekako kul kad on kaze…vrijeme je veliko nista,smrdim lopovskim gradom,trazim nacin da spustim,svakoj guzici kradom…
Tako ti je to kad zivot caruje gdje se kurcu hoce.

Pozdrav normalnoj raji ,a onaj ko se drogira i ako mora na droga test nek pije mlijeko i baci pis preko sumeceg praha od kojeg se pravi sok,garantujem vam da vam nista nece naci u urinu.
Imam za sve resenje koje vjesto izvlacim iz rukava,a sad odo da gledam na netu koju cu pucu sebi da nabavim.Policija mi se svidja sto pistoljcice nosa,ali ipak mi nekako draga ona tetovaza sto je vidje kod jednog jarana,a na njoj pise POLICE IST DEAD

Senorita Bandida
... siempre hay esperanza...

12 komentara

Komentariši