Happy Arhimed ima Birthday!

 

  

Ime i prezime:
Datum rođenja:
Dan i sat rođenja:
Spol:
Arhimed 
17. Juni 
Ne znam, između neznam h
Muskarac
Provjerite da li ste ispravno popunili obrazac, ukoliko niste,
kliknite ovdje

Gospodine Arhimed, kao što vam je vjerovatno već poznato rođeni ste pod horoskopskim znakom Blizanci.

Budući da ste rođeni 17. u mjesecu, razlike u Vašem ponašanju ponekad mogu biti čak i zabrinjavajuće. Obitelj, prijatelji i voljene osobe su Vam uvijek na prvom mjestu. Vi ne volite kada u vašem životu i profesionalnom okruženju vladaju anarhija i nesklad. To Vas čini nezadovoljnim, uplašenim i spremni ste na bjekstvo. Vi se hranite svakim vrstama harmonije i sklada. Ako zadovoljite svoje nemire i znatizelju, mozete biti veoma uspješni. Ovaj dan rođenja veoma dobro stoji kada su u pitanju financije. Bilo bi mudro da važne odluke donosite sami ali da čujete i (uvazavate) i drugačija mišljenja. Ako dobro iskoriste svoje sklonosti, posebno znatiželju i inventivnost, nikada nećete biti bez novca.
Rođeni ste pod znakom Blizanci

BLIZANCI
od 22. maja/travnja
do 21. juna/lipnja

Pozitivan, muški;
Kljucne rijeci: komunikativnost, prilagodljivost, svestranost, radoznalost;
Vladajuca planeta: Merkur;
Element: zrak;
Kvalitet: promjenjiv;
Boja: vecina boja, a narocito žuta;
Dragi kamen: ahat;
Kovina: živa, platina;

Dinamicnost je najvažnija crta Vašeg karaktera. Beskrajno cijenite slobodu i nezavisnost. To svuda i uvijek isticete. Ne dozvoljavate da Vam bilo ko gospodari, niti da Vam namece svoju volju. Medutim, ponekad izaberete pogrešnu stazu kojom cete krenuti, jer zbog samouvjerenosti ne poslušate dobar savjet drugih.
Veoma ste inteligentni, ali ne i pronicljivi. Cesto ste površni. O ljudima koji Vam žele dobro cesto pogrešno sudite, pa ste u stanju i da ih uvrijedite. Isto tako nerjetko netacno ocjenjujete namjere onih koji Vam ne žele dobro i to Vam se sveti iako sami toga niste svjesni, jer uvijek živite u uvjerenju da ste dobro postupili.
U poslu umijete da pronadete najbolji put ka uspjehu. Ambiciozni ste, ali ne bolesno. U profesionalnom usponu necete smetati drugima. Ako treba, pomoci cete im, jer niste zli ni zavidni. Radujete se ako je neko od Vaših prijatelja, ili poznanika, ostvario nešto u životu ili napredovao u profesiji.
Volite da ste u središtu pažnje i da o Vama lijepo govore. Zbog toga ste spremni da se i žrtvujete. Volite sport, zanimljiva putovanja, nova poznanstva, uzbudljive situacije. U poslu Vas ne interesuje samo to da Vas ljudi cijene, vec uvijek ocekujete i materijalne efekte. Nikad se necete prihvatiti posla koji nema izgleda da donese i materijalnu korist. Novac trošite nepromišljeno. Niste cicija. Volite da castite i poklonjate.

Dežurna planeta: Rođenim u znaku Blizanaca planeta Merkur uveliko određuje subinu

Uživate u materijalnim dobrima. Volite raskošan stan, luksuzna kola, odjecu po modi. Smatrate da Vam to donosi veci društveni ugled. Zbog toga se može desiti da Vaš dom izgubi potrebnu toplinu i intimnost.
Kao i u životu tako i u ljubavi držite do svoje slobode. Cak i kad zavolite nekoga, plašite se da se previše ne vežete. Ako se odlucite na brak, njegujete tu vezu do kraja života. U ljubavi ste vijerni, što tražite i od svog partnera. Veoma ste ljubomorni i pristalica patrijarhalnih obicaja i navika. Prevaru nikad ne opraštate. Potpuno ste iskljucivi. Više volite i raskid, nego da ostanete sa onim koji vas je obmanuo.
U ljubavi ste izuzetno temperamentni. Tu vaša strast dolaze do punog izražaja.
Volite društvo i želite da se pokažete kao komunikativna osoba, koja ima širok krug poznanika. Zato se necete moci nikako složiti sa osobom koja nije dinamicna, koja je povucena i koja više voli porodicno gnijezdo od posjeta i prijema.
Medutim, u toj želji i traganju za novim poznanicima necete uvijek uspjevati. Bit cete više sami nego u društvu. Dobro bi bilo da shvatite da je ponekad bolje imati malo odanih prijatelja, nego mnogo neiskrenih.
Prema osobama koje volite, ponekad ste nepravedni. Uzimate im za zlo sitnice koje Vam smetaju, a koje, u stvari, nemaju nikakvu važnost. U stvari, to je samo odraz Vaše sitnicavosti, koje se ne možete da oslobodite.
U braku želite da vodite glavnu rijec. Porodicni budžet držite pod kontrolom ali ste ponekad spremni na nepromišljene izdatke. Kao roditelj popustljivi ste prema djeci. Pružit cete im sve da bi bila uzorna i dobra. Nikad necete žaliti ni vremena ni novaca da im pružite solidno vaspitanje.

Evo dušo da znaš poklanjam ti danas tri stvari,jer imaš rođendan,(inače nebi ništa dobio.:) )

Kao prvo:Rođendanska nota.Dal ti se sviđa ili ne,uglavnom od srca je.

(Definitivno ja  prešla u narodnjake):)

Kao drugo:Evo jedna zgodna žena na ledenom konju koji se znoji pod njom.:)Dabogda te ovakva jedna u mraku sačekala sutra ili večeras,pa te usrećila pa se i ti pod njom ovako …hmhmhm.AMIN!
Kao treće:Personalni horoskop.Što ti se sviđa ostavi za sebe,što nesviđa odbaci od sebe.

 

I sad ono najvažnije.Naravno,bez zeze.
Želim ti sretan rođendan!Da živiš još puno godina,da budeš još dugo zdrav,da još dugo pišeš blog…da kupiš ubrzo Harleya i da imaš puno sreće u ljubavi i co.!!!
Od srca!
CMOK,CMOK!
Senorita Bandida
Senorita Bandida
... siempre hay esperanza...

10 komentara

Komentariši